Hilde Ceyssens

Een passie voor holistische gezondheid

Met de geboorte van mijn kinderen, zeventien en veertien jaar geleden, werd ook mijn passie voor holistische gezondheid geboren. Sindsdien vormt die passie een rode draad door mijn leven. Het is een intensieve, overvloedige zoektocht, voor mijzelf en voor mijn gezin. En een mooie meerwaarde voor de gezinnen die ik begeleid als vroedvrouw aan huis. Ik geniet ervan om diepgaand en op natuurlijke wijze te groeien en bloeien.

Toen ik in contact kwam met Regenesis Healing ® was dat meteen een schot in de roos. Ik hou van de zintuiglijkheid van de methode. Je voelt letterlijk de energie in je lichaam haar weg zoeken. Voor mijzelf betekende Regenesis een einde aan nek-, schouder- en ernstige polsklachten. En ook steviger in mijn schoenen staan, luisteren naar mijn hart, openstaan voor overvloed en keuzes in de wereld zetten.

Access Bars ® vormt voor mij de kers op de taart. Beperkende overtuigingen, die meestal vanuit je omgeving ontstaan zijn, worden zichtbaar en hanteerbaar. Zalig voelt dat om in vol vertrouwen te leven!

Nieuwsgierig naar meer?

Scroll to Top